Over mij

Ik ben Diny Heegers

Ik vind het een voorrecht mensen te mogen helpen weer in hun kracht te staan en beleef mijn spiritualiteit met de benen stevig op Moeder Aarde.

In Engeland, waar ik tot 1991 heb gewoond, heb ik een opleiding tot councellor gevolgd. Daardoor kan ik Engels sprekende cliënten ook uitstekend tot dienst zijn.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in Oosterse filosofieën en heb daar uiteindelijk vorm aan gegeven door in 1998 een opleiding tot Regressie-Reincarnatietherapeute te volgen bij de SRN in Utrecht.

Daarna volgden diverse cursussen en opleidingen in verschillende vormen van Meditatie, Emotioneel Lichaamswerk, Gesprekstechnieken, Creatieve Expressie, Holistische Massage, Ontspanningsmassage, Hotstone Massage totdat ik uiteindelijk mijn eigen vorm gevonden hebdoor een combinatie te maken van massage en therapie

Tevens heb ik een eigen combinatie gemaakt van vorig leven kaarten en numerologie, oftewel hoe het toen in het nu doorwerkt en geef ik je handvaten wat je eraan kunt doen zodat je het de bekende plek kunt gaan geven. 

Mijn meervoudig gehandicapte bonus- zoon heeft mij bij onze allereerste ontmoeting vereerd met de naam AYA. Er was ook meteen een diepe verbinding, mocht ik er ooit nog aan twijfelen dat vorige levens bestaan (!)