Regressie-Reïncarnatie sessie

Vanuit diverse spirituele disciplines kan een probleem er heel anders uitzien wat vaak tot verrassende ontdekkingen en oplossingen leidt.
 
Regressie- Reïncarnatie therapie:
In je huidige leven kunnen reeeds in je vroege jeugd, geboorte, zwangerschap, conceptie problemen zijn ontstaan die zich later gaan manifesteren in de vorm van mentale, emotionele, lichamelijke en/of spirituele symptomen. 
Door verdiepte concentratie (trance) gaan we op zoek naar de begin oorzaak van een probleem. Door je bewust te worden van deze gebeurtenissen kan verwerking plaats gaan vinden en symptonen verdwijnen.
 
Tijdens de regressie komt er soms materiaal naar boven dat niet van de persoon zelf afkomstig lijkt te zijn. Het is niet terug te voeren tot gebeurtenissen uit het huidige leven maar eerder vanuit een vorig leven. 
In dat geval spreken we van Reïncarnatie therapie. Er is altijd een relatie met problemen in het huidige leven te vinden, daardoor kun je ingeslepen gedrag en emotionele reacties veranderen.
Een aantal verschijnselen waar de huidige psychologie geen afdoende verklaring voor heeft zijn vanuit de reïncarnatie-gedachte te begrijpen bijv. deja-vu of onverklaarbare angsten en fobiën 

Hoe werken vorige levens door in het hier en nu? Door een combinatie van vorige levens, heldervoelendheid en numerologie kan je erachter komen. Leren van je verleden en loslaten.!

All you are ... alles wat jij bent!

Dit is een uitgebreide 2 uur durende sessie waar alles wat jij bent : Body Mind en Spirit de kans krijgt om jouw verhaal te vertellen en te helen.

Dit doen we door een intake gesprek, geleide meditatie, een massage van een uur, chakra healing, innerlijke krachtbronnen ontdekken, numerologie duiding, ademhalingsoefeningen, ondersteund door exclusieve etherische oliën, klankschalen en muziek.

Tijdens het nagesprek kunnen er eventuele tips en "huiswerkopdrachten" meegegeven worden.

Een unieke mix van massage en therapie.